Τηλεπάθεια, εξωγήινοι, τηλεμεταφορές και Γιούρι Γκέλερ..

images3.jpgΠριν από λίγο είχα μια μεγάλη κουβέντα με την παρέα μου σχετικά με διάφορα θέματα, που για πολλούς είναι «ταμπού» αλλά δυστυχώς είναι υπαρκτά και απασχολούν πολύ κόσμο..

Η κουβέντα για να είμαι ειλικρινής δε θυμάμαι από που ξεκίνησε, αλλά συζητούσαμε το αν κάποτε ο άνθρωπος θα μπορεί να ταξιδεύει στο χρόνο. Δηλαδή να γυρνάει τον χρόνο προς τα πίσω και φυσικά να μπορεί να βλέπει στο μέλλον.. Καταλήξαμε ότι σε μερικά (δεν ξέρω πόσα, αλλά μάλλον όχι πολλά) χρόνια κάτι τέτοιο θα είναι εφικτό.

Ένας φίλος μου εξήγησε μια θεωρία που λέει ότι κάποιοι άνθρωποι έχουν την ικανότητα (το χάρισμα αν θέλετε) να διαισθάνονται ή να (προ)βλέπουν (ή όπως αλλιώς θέλετε πείτε το) κάποιες καταστάσεις που θα συμβούν σύντομα, συνήθως αρνητικές.

Παραδείγματα θα γνωρίζετε κι εσείς, καθώς πολλές φορές έχουμε ακούσει για ανθρώπους που είδαν στον ύπνο τους κάτι άσχημο και αυτό συνέβη, ή για άτομα που άλλαξαν τελευταία στιγμή αεροπλάνο και αυτό τους βγήκε σε καλό γιατί αυτό με το οποίο θα ταξίδευαν έπεσε.

Η θεωρία προσπαθεί να εξηγήσει γιατί βλέπουμε όνειρα και τι σημαίνουν αυτά. Σύμφωνα με τη θεωρία, αν παρομοιάσουμε το χρόνο σαν ένα επίπεδο (μια ευθεία καλύτερα) όπου πάνω του δημιουργούνται διάφορα βαθουλώματα και υψώματα (κάτι σαν βουνά και λακούβες) τότε, επειδή ο άνθρωπος μπορεί να κοιτά μόνο μπροστά, βλέπει κάποια πράγματα τα οποία κατά κάποιο τρόπο θα συμβούν σε σύντομο χρονικό διάστημα, και τα βλέπει ακριβώς επειδή βρίσκονται πάνω σε κάποιο ύψωμα. Δε ξέρω αν το εξηγώ καλά, αλλά πιστέψτε με, δε μπορώ να το γράψω καλύτερα.

Δε ξέρω κατά πόσο ισχύει μια τέτοια θεωρία. Πάντως στα όνειρα και τις διαισθήσεις κάποιων ανθρώπων πιστεύω. Γιατί έχω ακούσει πολλά.

Στη συνέχεια πιάσαμε το γνωστό θέμα με τους εξωγήινους. Γνώμη μου είναι ότι υπάρχουν. Και γιατί δηλαδή να είμαστε ολομόναχοι σε όλο το ηλιακό σύστημα? Και γιατί για κάποιους άλλους εμείς να μην είμαστε «εξωαρειανοί» ή οτιδήποτε άλλο?

images21.jpgΈνας φίλος μου έλεγε ότι ήδη έχουν βρεθεί άτομα τα οποία έχουν γεννηθεί από διασταύρωση εξωγήινου με άνθρωπο. Δε ξέρω πως μπορεί να επιτευχθεί κάτι τέτοιο, αλλά υπάρχει μια φήμη που λέει ότι αυτά τα άτομα έχουν βρεθεί (έχουν ιδιαίτερη εξωτερική εμφάνιση και υψηλότερη νοημοσύνη) και είναι εσόκλειστοι σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους στην Αμερική όπου και τους κάνουν διάφορα πειράματα.

Μια άλλη φήμη αναφέρει ότι υπάρχει ένας χώρος στη Βραζιλία που συχνά προσγειώνονται διαστημόπλοια και μια εταιρεία αναλαμβάνει έναντι αμοιβής να σε μεταφέρει εκεί -μήπως- και εμφανιστεί κάποιο διαστημόπλοιο ή κάτι τέτοιο μπροστά σου. Βέβαια, αν υπάρχει κάτι τέτοιο, αναρωτιέμαι κατά πόσο θα φύγεις ζωντανός από εκεί..

Στη συνέχεια μιλήσαμε και για το τρίγωνο των βερμούδων. Ένα παιδί μου εξηγούσε πόσο ισχυρά μαγνητικά πεδία υπάρχουν σε αυτή τη συγκεκριμένη περιοχή, όπου έχουν συμβεί διάφορα παράξενα (π.χ. εξαφανίσεις πλοίων).. Σχετικά με τα μαγνητικά πεδία, έχω ακούσει ότι έχουν τόσο μεγάλη δύναμη που μπορούν να εξαφανίσουν για μερικά δευτερόλεπτα πράγματα ή να μετακινήσουν αντικείμενα από ένα σημείο σε ένα άλλο.

Είπαμε πολλά απόψε, που πραγματικά δε μπορώ να σας τα αναφέρω όλα.. Αν όμως έχετε κάποια εμπειρία ή θέλετε να αναφέρετε κάτι σχετικά με όλα αυτά, αφήστε κάποιο σχόλιο.. Νομίζω ότι είναι μερικά πράγματα που αξίζει να ψάξουμε όλοι λίγο παραπάνω..

2 responses to “Τηλεπάθεια, εξωγήινοι, τηλεμεταφορές και Γιούρι Γκέλερ..”

  1. Paranormal-gr says :

    Πολύ ωραια τα γραφεις….περισσοτερα με παραυφσικα θεματα μπορειτε να επισκεφθειτε αυτο το Blog….

    Paranormal-gr.blogspot.com

Σχολιάστε